Публічна інформація
Депутатський корпус
Sinoptik.UA
Статистика

Головні події

Головна » 2017 » Березень » 15 » Про проведення на території Великокардашинської сільської ради акції «За чисте довкілля» в населених пунктах
13:45
Про проведення на території Великокардашинської сільської ради акції «За чисте довкілля» в населених пунктах

ВЕЛИКОКАРДАШИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ

 

15.03.2017

 

22

 

Про проведення на території Великокардашинської сільської ради акції «За чисте довкілля» в населених пунктах

 

         З метою забезпечення в населених пунктах району чистоти та порядку, підвищення рівня їх благоустрою, належної підготовки до Великодніх і травневих свят, відповідно до Законів України "Про благоустрій населених пунктів", "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення"  розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 березня 2010 року № 777-р "Деякі питання проведення щорічної акції "За чисте довкілля" та дня благоустрою територій населених пунктів" (із змінами),  керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

 

  1. Провести в селах сільської ради, садових товариствах житлового типу з 27 березня 2017 року по 05 травня 2017 року на території Великокардашинської сільської ради акцію «За чисте довкілля» та в її рамках 24 квітня 2017 року День благоустрою населених пунктів - «Зробимо Україну чистою разом».
  2. Призначити відповідальних за хід проведення акції:
  • інспектора з охорони громадського правопорядку сільської ради    Безеду С.А.;
  • спеціаліста з земельних питань сільської ради Питомець А.О.;
  • інспектора із землевпорядкування сільської ради Журавльова О.В.
  1. Інспектору з охорони громадського правопорядку сільської ради Безеді С.А.:

3.1. Забезпечити протягом акції здійснення заходів з ліквідації стихійних сміттєзвалищ побутових та інших відходів, прибирання та приведення в належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань, вулиць, доріг, зупинок міського транспорту, а також забезпечити очищення від сміття берегів, водойм та зелених насаджень загального користування

Роботи із санітарного очищення, приведення у належний стан кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань завершити до початку проведення поминальних днів.

  1. Спеціалісту з земельних питань сільської ради Питомець А.О. закріпити прилеглу територію за приватними підприємцями, керівниками установ та організацій, садовими товариствами, садівничими товариствами житлового типу, які знаходяться на території сільської ради.
  2. Спеціалісту з земельних питань сільської ради Питомець А.О.,  інспектору із землевпорядкування сільської ради Журавльову О.В. провести інвентаризацію аварійних дерев та вжити заходів щодо їх вирубування.
  3. Інспектору з охорони громадського порядку Безеді С.А., спеціалісту з земельних питань сільської ради Питомець А.О. надавати протягом акції до відділу житлово-комунального господарства та надзвичайних ситуацій Голопристанської РДА інормацію:
  • до 10 квітня 2017 року та 05 травня 2017 року – про хід та підсумки проведення акції "За чисте довкілля" за встановленою формою.
  • 20 квітня 2017 року – про підсумки проведення на території сільської ради акції " За чисте довкілля" Зробимо Україну чистою разом".
  1. Спеціалісту з земельних питань сільської ради Питомець А.О.,  інспектору із землевпорядкування сільської ради Журавльову О.В. інспектору з охорони громадського порядку сільської ради Безеді С.А. організувати та провести у період з 27 березня по 03 квітня 2017 року Всеукраїнську акцію "Посади дерево миру", залучивши до неї представників політичних партій, громадські організації, навчальні заклади, державні та бюджетні установи. Попередньо закріпити за учасниками акції території, визначити види і обсяг робіт та забезпечити необхідним інвентарем. Про результати проведення акції прозвітувати відділу житлово-комунального господарства та надзвичайних ситуацій до 05 квітня 2017 року.
  2. Депутатам сільської ради провести належну роботу на виборчих округах з населенням щодо проведення акції «Зробимо Україну чистою разом» та в її рамках 24 квітня 2017 року - дня благоустрою населених пунктів, наведення чистоти і порядку в населених пунктах  сільської ради, належну підготовку до Великодніх та травневих свят.
  3. Керівникам установ та організацій незалежно від форм власності: ТОВ «Георесурси» - Сипко В.О.; Історико-розважального комплексу «Зелені хутори Таврії» - Долинко О.В.; Кардашинського лісництва Голопристангського ДЛМГ – Рудь Р.М.; Державного підприємства "Науково-виробничий південний біотехнологічний центр" – Жуку А.В.; Нижньодніпровського звіропромгоспу - Ніколаєнко Ю.М.; Державного підприємства «Херсонський виробничо-експериментальний завод по розведенню молоді частикових риб (ХВЕЗ)» -  Ковальову Ю.І.,завідуючим відділень зв’язку, які знаходяться на території сільської ради, завідуючим бібліотек, завідуючим ФАПів, директору Будинку культури сільської ради,  приватним підприємцям, магазини яких знаходяться на території сіл сільської ради – навести на своїх територіях та на прилеглих територіях належний санітарний стан, провести висадку та вапнування дерев.
  4. Директорам шкіл Великокардашинської ЗОШ І-ІІІ ступенів навчання – Іванченко Г.М., Малокардашинської ЗОШ І-ІІ ступенів навчання – Прокопенко Т.І., Кардашинській ЗОШ І-ІІ ступенів навчання  – Дементєєвій Л.А,  завідуючій Великокардашинським ДНЗ «Віночок» - Косенко Н.В. - вирішити питання щодо наведення належного санітарного стану на території, яка прилягає до навчальних закладів, а також біля обелісків, пам’ятників слави в парку та на кладовищах, біля пам’ятників Герою Радянського Союзу Прокопенко В.П. та Кавалера Ордена слави трьох ступенів Чорного Г.І.
  5. Головам садових товариств та головам садівничих товариств житлового типу:
  • до 07 травня 2017 року – навести на своїх та прилеглих територіях належний санітарний стан, знищити стихійні сміттєзвалища на територіях та через проїжджу частину дороги (садові товариства «Зелена лагуна», «Шляховик», «Кооператор», «Петровець-4», «Електромаш», «Дюни», «Радуга» та інші);
  • до 24 квітня 2017 року навести порядок на прилеглих територіях,  вздовж асфальтного покриття та на зупинках громадського автотранспорту вздовж автомобільної дороги Р-57 Скадовськ -Гола Пристань-Олешки (садові товариства «Локомотив», «Петровець – 3», «Петровець -2», «Петровець -1», «Будівельник», «Будівельник -3), «Таврія – 8», «Гілея», «Чорноморгідробуд), «Сітал», «Бригантина» та ін..)
  1. 24 квітня 2017 року провести день благоустрою садових товариств, садівничих товариств житлового типу, сіл сільської ради: с.Велика Кардашинка, с.Мала Кардашинка, с.Кардашинка, с.Кохани.
  2. Відповідальним за проведення акції з метою гідного вшанування пам'яті учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, воїнів, загиблих під час проведення антитерористичної операції та захисту територіальної цілісності України, організувати  допомогу сім'ям загиблих у прибиранні домогосподарств та прилеглої території, місць  поховання загиблих із залученням молоді, волонтерів, добровольців, представників громадських організацій.
  3. Відповідальним за проведення акції разом з директорами шкіл до участі в акції залучити учнівську молодь, а також осіб, що перебувають на обліку в Голопристанському міськрайонному центрі зайнятості, як безробітні.
  4. В.о.головного бухгалтера Пастушиній В.С. закупити вапно та інші засоби, інвентар, необхідні для виконання заходів,  визначених цим розпорядженням.
  5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Сільський голова                                                                           О.І. Чухрай

 

З розпорядженням ознайомлені                                         С.А.Безеда

                                                                                              А.О.Питомець

                                                                                              О.В. Журавльов

                                                                                              В.С. Пастушина

Категорія: Розпорядження сільського голови | Переглядів: 652 | Додав: Taurus57404 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Історичні пам'ятки

На території Великокардашинської територіальної громади є безліч історичних памяток.

Докладніше...

Офіційні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Календар
Календар України
Курс валют
курс доллара к гривне
banker.ua

Власник сайту: Великокардашинська сільська рада © 2008-2024

вул. Миру, 19, с. Велика Кардашинка, Голопристанський р-н, Херсонська обл., 75610,
Тел./факс (05539) 3-24-75, тел. 3-24-42, 3-24-95, 4-05-22
Е-mail: kardashinka@ukr.net