Публічна інформація
Депутатський корпус
Sinoptik.UA
Статистика

Головні події

Головна » 2017 » Січень » 27 » Про виконання рішення №1 від 25.01.2017 року засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Голопристанській РДА
14:18
Про виконання рішення №1 від 25.01.2017 року засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Голопристанській РДА

ВЕЛИКОКАРДАШИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ

 

27.01.2017

 

№ 6

 

Про  виконання рішення №1 від 25.01.2017 року засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Голопристанській РДА

 

        На виконання рішення №1 від 25.01.2017 року засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Голопристанській РДА, керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

 

  1. Секретарю сільської ради Чухрай Л.С. забезпечити разом з депутатами сільської ради (за згодою) облік поголів’я свиней і птиці у господарствах незалежно від форми власності,  в тому числі в ОСГ на території Великокардашинської сільської ради. /термін - до 17.00 год 27.01.2017/
  2. Інспектору з охорони громадського порядку Безеді С.А. забезпечити  контроль за клінічним станом поголів’я свиней у господарствах незалежно від форми власності,  в тому числі в ОСГ, шляхом проведення перевірок. Проводити обстеження місць можливого видалення трупів свиней (околиці  населених пунктів, полігони твердих побутових відходів, худобомогильники, інш.)
  3. В.о.головного бухгалтеру сільської ради Пастушиній В.С. передбачити кошти для створення матеріального резерву для екстреного розгортання та належних умов функціонування карантинних ветеринарно-поліцейських постів (кунги, дезбар’єри, спецодяг, паливно-мастильні матеріали, дрова, попереджувальні знаки тощо ) та виконання заходів з ліквідації епізоотії.
  4. Директорам шкіл сільської ради заборонити використання харчових відходів,  які утворюються в процесі споживання в годівлю свиням.
  5. Працівникам сільської ради, депутатам сільської ради, членам виконавчого комітету продовжити роз’яснювальну роботу серед населення та власників тварин:
  • про небезпеку АЧС та необхідності здійснення  заходів біозахисту в ОСГ та підприємствах, діяльність яких пов’язана з обігом, утриманням, забоєм та переробкою свиней і птиці.
  • про заборону використання харчових відходів,  які утворюються в процесі споживання (домогосподарства і різні пункти харчування як, наприклад, кафе, ресторан, школа, лікарня) в годівлю свиням.
  1. Посилити контроль за полюванням на диких кабанів. Забезпечити проведення епізоотологічних обстежень всіх мисливських господарств, при цьому звернути увагу на тип господарств, їх площу, щільність поголів’я  диких тварин, шляхи міграції, підгодівлю, факти загибелі тварин, наявність худобомогильників біля та/або на території мисливських угідь, щорічний ліцензійний відстріл, в тому числі по вікових групах.
  2. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Сільський голова                                                                 О.І. Чухрай

 

 

 

Категорія: Розпорядження сільського голови | Переглядів: 466 | Додав: Taurus57404 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Історичні пам'ятки

На території Великокардашинської територіальної громади є безліч історичних памяток.

Докладніше...

Офіційні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Календар
Календар України
Курс валют
курс доллара к гривне
banker.ua

Власник сайту: Великокардашинська сільська рада © 2008-2024

вул. Миру, 19, с. Велика Кардашинка, Голопристанський р-н, Херсонська обл., 75610,
Тел./факс (05539) 3-24-75, тел. 3-24-42, 3-24-95, 4-05-22
Е-mail: kardashinka@ukr.net