Публічна інформація
Депутатський корпус
Sinoptik.UA
Статистика

Головні події

Головна » 2016 » Лютий » 29 » Місцеве самоврядування – це ми!
12:49
Місцеве самоврядування – це ми!

Кожен з нас мріє жити в заможній та успішній країні, мати європейський рівень життя, бути впевненим у майбутньому. Водночас, одна людина просто чекає на зміни, інша – навпаки, сама ініціює та реалізує такі зміни. Номінація «Місцеве самоврядування – це ми!» і заснована, щоб знаходити та підтримувати найбільш активних, талановитих, чутливих до перетворень та новацій, допитливих та наполегливих. 

П'ять років тому оргкомітет Міжнародного дитячого телевізійного фестивалю «Дитятко» спільно з Радою Європи заснували спеціальну номінацію «Місцеве самоврядування – це ми!». В кожній вашій програмі, що надійшли на конкурс, міститься безліч ідей: як покращити шкільне життя, прикрасити рідне село чи місто, зробити його охайнішим тощо.

Небайдужість учасників до життя своїх громад, бажання перетворити власні населені пункти у місця, де затишно й комфортно жити, ваші активність та ініціативність, любов до рідного краю спонукали збільшити призовий фонд у П´ЯТЬ разів!

Можливість відвідати Штаб-квартиру Ради Європи (м. Страсбург, Франція), ознайомитись з діяльністю цієї поважної міжурядової організації та взяти участь у її заходах, поспілкуватись з молоддю інших країн у 2016 році отримають не лише автори роботи-переможця, а й автори робіт, що посядуть 2 та 3 місця.

1 Місце –  Диплом, Кубок, запрошення 4 авторів роботи-переможця до Штаб-квартири Ради Європи

2 Місце –  Диплом, запрошення 3 авторів роботи до Штаб-квартири Ради Європи

3 Місце –  Диплом, запрошення 2 авторів роботи до Штаб-квартири Ради Європи

Крім того, у 2016 року у номінації "Місцеве самоврядування - це ми!" запроваджено додаткову почесну нагороду -  Приз глядацьких симпатій, студія-володар якого отримає електронні гаджети з логотипом Ради Європи.

Усі фіналісти також будуть запрошені до Києва на церемонію нагородження переможців щорічного національного конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» 2016 року.

Обов'язкова умова для участі у номінації «Місцеве самоврядування – це ми!» - виконання конкурсної роботи авторами шкільного віку, дитячою студією, гуртком тощо або у співпраці з ними.

Розкажіть у своїх роботах про місцеве самоврядування у вашій громаді.

Ви можете запропонувати власне бачення завдань та можливостей місцевого самоврядування. Не варто боятися цього - почніть розмову з простого:

- Самоврядування: що ми знаємо про це?

- Самоврядування: як це працює?

- Самоврядування: що ми можемо зробити для цього? Як збільшити участь молоді у вирішенні питань місцевого значення, розбудові своїх громад?

- Самоврядування: як удосконалити? Як сьогодні відбувається реформування місцевого самоврядування в Україні? Які успіхи досягнуто? Що ви знаєте про добровільне об’єднання та співробітництво  громад?

Термін приймання заявок – до 30 червня 2016 року.

Доведіть, що молодь спроможна бути провідником реформ в Україні та будувати своє майбутнє!

Додаткова інформація — на офіційному сайті Міжнародного дитячого телевізійного фестивалю «Дитятко» (http://fest.dytiatko.org.ua)

Категорія: Головні події | Переглядів: 810 | Додав: Taurus57404 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Історичні пам'ятки

На території Великокардашинської територіальної громади є безліч історичних памяток.

Докладніше...

Офіційні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Календар
Календар України
Курс валют
курс доллара к гривне
banker.ua

Власник сайту: Великокардашинська сільська рада © 2008-2024

вул. Миру, 19, с. Велика Кардашинка, Голопристанський р-н, Херсонська обл., 75610,
Тел./факс (05539) 3-24-75, тел. 3-24-42, 3-24-95, 4-05-22
Е-mail: kardashinka@ukr.net